Rival 15 oktober

_MG_9598.jpg

I måndags gjorde vi något stort! Vi föreläste för ca 400 personer på Rival här i Stockholm. Det var otroligt roligt och lärorikt. Dessutom kändes det så himla bra, och vi fick massor av positiva reaktioner på vår korta presentation. Vi var nämligen där som 1 av 5 föreläsare där alla hade en kvart var att fånga publiken. Det blev därför en rolig övning och ett smakprov på vad vi i vanliga fall gör för de som satt i publiken. Vi var så nervösa och förväntansfulla innan det hela satte igång och alla andra föreläsare var otroligt duktiga och inspirerande. Vi tycker det är så viktigt att man kan inspireras av andra och inte hotas av att andra är duktiga. Vi ser det personer att inspireras och se upp till istället för att man ska jämföra sig. Vi kan alla alltid lära av varandra, man kan alltid utvecklas.

Att stå på en stor scen och nå ut till en så engagerad publik och samtidigt krossa fördomar var en otroligt mäktig känsla och något vi kommer bära med oss länge. Rival är en mäktig scen och vi har stått där redan ett år efter att vi kom på vår idé. Vi är så otroligt stolta och tacksamma. Nu fortsätter vi kämpa för att utbilda vuxna och fortsätta krossa fördomar kring millennials och 90-talister.

De fina bilderna är tagna av Mahshid Rasti och ni hitter hennes hemsida på  MahshidRasti.com

De fina bilderna är tagna av Mahshid Rasti och ni hitter hennes hemsida på MahshidRasti.com

Sonja OtteklintComment