Tävling

Är du intresserad av att utvidga din bekantskapskrets, kanske bolla nya företagsidéer eller kanske träffa din nya samarbetspartner? Har du också funderat över den humana hållbarheten i samhället och vill göra något för att förbättra den? Då är eventet Bygg Broar den 15 oktober på Rival i Stockholm eventet för dig. Just nu tävlar vi ut några biljetter för dig och kanske en vän som skulle vilja gå på eventet. Där kommer du kunna ta del av flera föreläsningar och panelsamtal. Dessutom föreläser vi också där under kvällen.

För att vara med att tävla är det bara kommentera det här inlägget och tagga den vän du skulle vilja ta med, om du inte hellre går ensam och minglar istället ;) Hoppas vi ses där och dela gärna det här inlägget för att få fler att gå på eventet!

// Bakom Skärmen

_DSC4271.jpg
Sonja OtteklintComment