Bygg Broar

I går kväll släptes programmet till eventet Bygg Broar, där vi ska vara med och föreläsa! Fram tills nu har det varit lite hemligt men nu är det äntligen officiellt. Den 15 Oktober på Rival i Stockholm kommer vi att föreläsa. 

Bygg Broar är ett event skapat för att öka den humana hållbarheten och bygga broar mellan unga och äldre generationer. Vi kommer föreläsa om vardagen för oss 90-talister och försöka krossa de fördomar som finns om oss som en lat generation. Om ni känner er sugna på en kväll där ni kan träffa likasinnade, se inspirerande föreläsningar och framförallt höra oss prata länkar jag hemsidan där ni kan läsa mer och köpa biljetter. 

Här nedan länkar jag en video om eventet.

https://www.youtube.com/watch?v=gz3G5Aqj22I

IMG-1368.JPG

Kom och se oss!

Sonja Otteklint