God jul och Gott nytt år!

Hej allihopa!

Vi på Bakom Skärmen vill önska alla en god jul och framförallt gott nytt år! 2018 har varit ett otroligt år för oss jobbmässigt och vi är så stolta över vad vi har gjort och vad vi har skapat. Under 2019 kommer det ske lite förändringar och förbättringar som ni snart kommer bli varse och vi hoppas att ni ser framemot det. Vi är verkligen spända på att få utveckla vår verksamhet.

Jag tänkte även passa på att kolla på de mål vi ställde upp för oss själva i början av förra året och se hur vi nådde dem. Och bland de första målen vi skrev då fanns det att starta en egen hemsida som vi ju faktiskt har gjort. Vi har även hållit vår egen föreläsning och därmed ansvarat för ett helt eget event vilket var ett annat mål. Andra mål var lite mer abstrakta och är sånt som vi kommer ta med oss in i 2019 också. T.ex att inspirera fler vuxna till att använda sociala medier och att få fler barn och unga att känna sig trygga på nätet.

Vi kommer att sammanställa fler mål som vi kommer dela här så småningom så ni kan se mer vad ni har att förvänta er av oss under det kommande året.

Hoppas ni alla har haft en fin start på 2019 och så ser vi till att göra det här året ännu bättre än det förra.

15 oktober presentation .jpg
Sonja Otteklint