Årsresumé 2018

Nu har ett helt år gått sedan vi valde att starta upp Bakom Skärmen som ett handelsbolag, sen den dagen vi valde att följa vår dröm om att driva eget och göra skillnad. Vi tänkte därmed visa upp lite bilder och sammanfatta året som gått för er. Vi tyckte själva att det var riktigt kul att gå tillbaka och faktiskt se vad vi gjort under året. Här kommer ett axplock av våra bästa minnen och bedrifter.

DSC04968.jpg

Januari:

Vi började året med att bli finalister i Surfa Lugnt-priset 2018, vilket var en stor ära. Så roligt och uppmuntrande och det kändes som att vi fick bekräftelse på att det vi gör faktiskt är viktigt. Sedan fick vi även en debattartikel publicerad i Metro under januari vilket såklart var roligt.

trefinalister-1110x464.jpg
IMG_2106.jpg

Publicerade i Metro.

Februari:

I Februari bestämde vi oss för att starta upp vårt företag på riktigt vilket var spännande och också ganska svårt, men det var ett steg på vår dröm! Vi blev även finalister i Talarforum Talang 2018 och fick föreläsa framför en jury på mässan Möten och Events. Det var så spännande och lärorikt.

_DSC4271.jpg
IMG_2108.jpg

Vi spelade även in en

film att sprida i sociala medier

April:

I April hade vi en av våra första stora föreläsningar på en bibliotekskonferens på Uppsala Bibliotek. Det var så roligt och intressant att kunna ge input till hur bibliotek ska bedriva sin verksamhet för att locka ungdomar.

DSC05020.jpg

Augusti:

Under sommaren hade vi lite ledigt men kom sedan tillbaka i Augusti och lanserade vår egen hemsida för att ytterligare kunna förbättra vårt företag.

Skärmavbild 2019-01-31 kl. 11.53.27.png

September:

I September fortsatte arbetet och vi blev intervjuade i Mälarötidning. Alltid spännande att få nå ut med vårt budskap.

IMG_2107.jpg

Oktober:

I Oktober höll vi vår största föreläsning hittills med flera hundra personer i publiken. Vi föreläste på Rival i Stockholm på eventet Bygg Broar. Det var så otroligt roligt och gav verkligen mersmak. Att föreläsa är bland det roligaste vi vet.

November:

I November var vi inbjudna till Årets Nätängel 2018 och fick mingla med massor av intressanta personer som också arbetar med sociala medier och näthat på olika sätt. Verkligen en inspirerande och viktig kväll i en bransch som ofta tyngs av mörker och hemskheter. Vi blev även en del av talarföreningen Sveriges Talare vilket känns så bra.

B7CDAE08-5571-4655-B1EC-E6A31426293F.JPG
Skärmavbild 2019-01-31 kl. 11.06.05.png

December:

Vi avslutade 2018 med att bli Intervjuade i tidningen En Bättre Värld där vi fick berätta om våra tankar, idéer och framtidsplaner.

Vad händer nu?

Vi ser framemot ett nytt år där vi kommer fortsätta utvecklas som personer och företag och där vi får chansen att utbilda inom sociala medier och ungas verklighet. Vi kommer inom kort att lansera lite nyheter och vidareutvecklingar av vår föreläsning. Vi ser fram emot att bli en ännu mer självklar aktör när det gäller utbildning kring sociala medier och unga. Vi vill påverka och göra skillnad, på riktigt.

Vi vill även passa på att tacka alla företag som vi har haft kontakt med om samarbeten och kunskapsutbyten under det gångna året, tack till vår talarförening Sveriges Talare och vi vill även rikta ett stort tack till Standout Capital som valt att stötta vårt företag ekonomiskt.

Sonja Otteklint