Vår Verksamhet

Use this space to describe the impact your organization or company has made. 

Vi har under 2017-2018 föreläst vid flera olika tillfällen. Både för föräldrar men också för företag och deras personal som arbetar mot ungdomar. Vi har anordnat vårt egna event och samarbetat med andra. Mycket har hänt trots att det bara var uppstarts-fasen för vårt företag. Desto mer vi pratade med andra desto mer ville vi fortsätta.  

Vi blev även nominerade till Surfa Lugnt-priset år 2018 och kom topp tre. Detta är ett pris som delas ut till en intiativ som bidrar till ökad kommunikation mellan barn och vuxna på nätet.

Vi blev även uttagna till TalarForum-talang 2018, där blev vi topp tio av över 100 sökande. Detta är en tävling som hålls bland föreläsare som är i början av sin karriär men som utmärker sig med ett viktigt budskap och talartalang.

 

3år

dÅ HAR sVERIGES BARN DEBUTERAT PÅ INTERNET

Internetanvändningen har krupit ner i åldrarna och det gör det ännu viktigare att föräldrar förstår hur de fungerar och kan finnas där för sina barn. 

 

80%

Av alla 16-åringar har sett en vuxen bete sig illa på nätet

Vi måste sätta tonen. Lära oss regler och visa hur man beter sig. Barn gör inte som de blir tillsagda, de gör det som du gör. 

 
 

96%

av ALLA 11-ÅRINAR HAR IDAG EN EGEN MOBIL, SOM FRÄMST ANVÄNDS TILL SOCIALA MEDIER

Sociala medier är här för att stanna. Vi måste förstå hur de fungerar och också skapa en trygghet där. För våra barn.